İlk başvuru Mustafa Yel'den

Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevinden istifa eden Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığında önceki gün Tekirdağ Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Tekirdağ 13.02.2015 11:45:00 0
İlk başvuru Mustafa Yel

"MARATON BAŞLAMIŞ OLDU"

Milletvekilliği seçimi için ciddi bir maratona çıktıklarını belirten Yel, “Biz gerçekten büyük bir aileyiz,  13 yıldan bu yana Türkiye'mizin çok önemli sorunlarını kucaklayan ve bu sorunların gerçekten üstesinden gelerek bize gelecek vizyonu vadeden bir parti çatısı altında olmaktan gerçekten büyük bir onur duymaktayım. Ben de bu partinin bir neferi olarak bu şekilde bugüne kadarki hizmet aşkı ne ise aynı hizmet aşkı ile koşmaya söz veriyorum. İşte bugün maraton başlamış oluyor ve ilk müracaat eden  aday adayı olarak da bugünden sonra müracaat edecek olan aday adayı olacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi. Tekirdağ’da 30 Mart seçimlerini kazanan CHP belediyesini de eleştiren Yel “Tekirdağ'ımıza hak edilmediği hizmetler yapılıyor. Bu anlamda Tekirdağlıların gerçekten büyük beklentileri ne yazık ki hayal kırıklığı ile devam ediyor” dedi.

400 MİLLETVEKİLİ SÖZÜ VERDİ

Yel “1 ay sonra 18 Mart Çanakkale şehitlerimiz ile ilgili çok önemli bir gün yaşayacağız. 100 yıl önde bizim atalarımız büyük bir destan yazmıştı. İşte ben inanıyorum ki o ataların torunları olan bizler, 7 Haziran’da yine destan yazmaya hazırız. Buradan Cumhurbaşkanımıza 400 tane milletvekili sözü veriyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10