Bahar hazırlığı başladı

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezi, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde bulunan park ve bahçelerde bahar hazırlığına başladı.

Çerkezköy 13.02.2015 13:36:00 0
Bahar hazırlığı başladı

AĞAÇLARDA BAKIM YAPILDI

Namık Kemal Bulvarı, Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi’nde ağaçları budayan ekipler, ilçe merkezi ile Kızılpınar ve Veliköy’deki park ve bahçeler de ise mevsimsel park bakımı ile ot temizliği yaptı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi’nde Sağlık Ocağı yanında bulunan  parkta,  Veliköy Mezarlığı karşısında bulunan parkta, Veliköy Halkevi civarında, Veliköy Hürriyet Meydanı civarında, Lise Bulvarı ile Vatan Caddesi boyunca park ve ağaçlarda bakım yapıldığını ifade etti.

OTLAR TEMİZLENDİ

Veliköy Sağlık Ocağı çevresinde de temizleme ve bakım çalışması yapıldığını ifade eden Akay “Kızılpınar’da ise Kızılpınar Belediyesi eski Binası çevresinde, Şehitlik Anıtı çevresinde, Turgut Özal Parkı’nda, Uzun Sokak’ta bulunan parkta, Kızılpınar Sağlık Ocağı çevresinde park ve ağaç bakımı yapıldı” dedi.

YEŞİL ALAN SAYISINI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Çerkezköy ilçe merkezinde bulunan bütün parklarda da ot ve taş temizliği yapıldığını söyleyen Akay, “Bahar ayları ile birlikte parkların daha güzel ve kullanışlı olması için temizlik ve bakım çalışmalarına başladık. Çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Önümüzdeki dönem içerisinde ilçe genelindeki yeşil alan sayısını arttırmayı da hedefliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10