Özel insanlara özel kutlama

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi her ay dernek üyeleri için düzenlenen doğum günü etkinliği bu ay AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları sponsorluğunda düzenlendi.

Çerkezköy 14.02.2015 14:17:00 0
Özel insanlara özel kutlama

HER AY DÜZENLENİYOR

13-15 Şubat tarihlerinde doğan dernek üyeleri için önceki gün Engelliler Yaşam Evi’nde doğum günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Sanatçı merhum Barış Manço’nun yeğeni ses sanatçısı Işık Manço ve sunucu, ses sanatçısı Engin Arda da katıldı. Doğum günü etkinliğinde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin, “Her ay dernek üyelerine doğum günü programı düzenliyoruz. Bu programı aksamadan devam ettiriyoruz” diyerek katılımlarından dolayı Işık Manço ve Engin Arda ile Hüseyin Akıcı’ya teşekkür etti.

 

 

ÜLKEYE ÖRNEK OLUYOR

Çerkezköy’e ilk kez geldiklerini söyleyen Işık Manço ve Engin Arda da “Burada yaşayanlar çok şanslı. Sizler çok güzel yerde yaşıyorsunuz” dedi. Çerkezköy’ün çok güzel bir kent olduğunu dile getiren Manço ve Arda “Güzel ve sıcak kanlı insanların bulunduğu çok güzel ve her şeyi ile gelişmiş bir kent olduğunu gördük” dedi. Derneğin de çok güzel çalışmalara imza attığını söyleyen Manço ve Arda, bu etkinliklerin ülkeye örnek olduğunu belirtti.

 

 

ETKİNLİĞE RENK KATTILAR

Konuşmaların ardından doğum günü pastaları kesilirken, Engin Arda ve ardından Işık Manço da seslendirdiği şarkılarla doğum günü etkinliğine renk kattı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10