Doğanspor lige fırtına gibi başladı

Tekirdağ 2.Amatör Küme hafta sonunda dört grupta oynanan karşılaşmaların ardından başladı. Bu yıl ligde ilçemizi temsil eden Çerkezköy Doğanspor deplasmanda ise Güngörmezspor'a konuk oldu. Raki

18.02.2015 11:12:00 0
Doğanspor lige fırtına gibi başladı

Tekirdağ Amatör 2. Lig’de boy gösteren sarı kırmızılı temsilcimiz, ligin ilk haftasında Güngörmezspor ile karşı karşıya geldi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Saray Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor Emre Özten, Sercan Sönmez, Berk Yıldırım, İdris Kırım, Adem, Kenan, Uğur, Gürol, Onur, Cihan ve Gökhan ilk onbiri ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile giren temsilcimiz ilerleyen bölümlere doğru Gökhan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor24’üncü dakikada tekrar Gökhan ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı.

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

Oyundan kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor özellikle kanatlardan etkili hücumlar geliştirdi. 26’ıncı dakikada Cihan ile bir daha bulan temsilcimiz farkı da üçe çıkardı. Oyundan kopmamaya çalışan ev sahibi ekip Güngörmezspor yaşanan karambolde bir gol bularak farkı ikiye indirdi. Ancak rakibi karşısında goller bulmaya devam eden Çerkezköy Doğanspor Gökhan’ın golü ile ilk devreyi 4-1 önde tamamladı.

ÇOK FARKLI KAZANDI

Karşılaşmanın ilk devresini 4-1 önde tamamlayan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ikinci devrede de üstünlüğünü devam ettirdi. Gökhan(2), Uğur, Onur ve Fırat’ın kaydettiği gollerle temsilcimiz karşılaşmadan 9-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Teknik Direktörü Veysel Doğruyol “ Ligin ilk haftasında deplasmanda Güngörmezspor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyarak farklı bir galibiyet çıkardık. Çok iyi bir futbol ortaya koyan futbolcu kardeşlerimizi de kutluyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10