Danış: En az 4 milletvekilini Ankara'ya göndermeliyiz

Önceki gün AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ersin Danış, dün de Çerkezköy'de aç

Çerkezköy 18.02.2015 19:35:00 0
Danış: En az 4 milletvekilini Ankara

YOLLARI AÇIK OLSUN

Dün saat 17.00’da parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 7 Haziran’da genel seçimlerin yapılacağını anımsatarak “Çerkezköy’den ve bölgemizden aday adayı olan arkadaşlarımız bizleri ziyaret ediyorlar. Biz de kendilerini tanıma fırsatı buluyoruz” dedi. Yoğun bir çalışma içine gireceklerini ifade eden Öğe “Gönül ister ki Tekirdağ’dan 6 milletvekilini meclise gönderelim. Bölgemizden en az bir milletvekilini Ankara’ya göndermek istiyoruz. Aday adaylarımız hizmetkar olma niyeti ile bu yola çıkıyorlar. Yolları açık olsun. Kim aday olursa olsun arkasında olacağız” dedi.

KENDİSİNİ TANITTI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış da partililere kendisini tanıttı. 20 yıldır bu bölgede yerleşik olarak ticaretin içerisinde olduğunu ifade eden Danış, başta Çerkezköy ve Çorlu olmak üzere Saray`da, İstanbul`da, yurtdışında inşaat, hazır beton ve birçok farklı sektörde hizmet veren Danış Grup`a bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkanı olduğunu söyledi.

 

 

ENGELLENEMEZ BİR SELE DÖNÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun yanında Yeni Türkiye yolunda AK Sevdalıların bu kutlu yürüyüşünün engellenemez bir sele dönüştüğünü ifade eden Danış “Bu Türkiye’nin küresel bir güç haline dönüşmesinin ayak sesleridir. AK Parti gönüldaşları olarak ayak seslerimiz tüm dünyada yankılanmaktadır. Bu selde bir damla nispetinde yer almak için bu kutlu yola çıktım. Allah utandırmasın, Allah bu uğurda hepimizin yolunu açık etsin” diye konuştu.

ARKASINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti’nin 12 yıllık iktidarında Türkiye’nin çağ atladığını ve hızlı adımlarla dünyada engellenemez küresel güç haline geldiğini belirten Danış “Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, davamızın kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin lideri Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun millet olarak, AK Parti teşkilatları olarak, Millete Hizmet Yolunda tüm gücümüzle arkasında durmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

EN AZ 4 MİLLETVEKİLİ GÖNDERMELİYİZ

25. dönemin zor bir süreç olacağını dile getiren Ersin Danış “Bu zor süreci kolaylaştırmanın yolu mecliste çok sayıda milletvekili ile AK Parti’mizin temsil edilmesidir. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bizlerden 400 milletvekili istiyor. Bunun içinde Tekirdağ'a 2 milletvekili yetmez, bu sayıyı en az 4 yapmalıyız.  Rabbim inşallah bu yolda, bu kutlu davada, bizlerle beraber, teşkilatlarımızla beraber Yeni Türkiye’nin kurulmasında görev almayı nasip eder. Bu uğurda başarmak için elimden geleni yapacağıma, var gücümle çalışacağıma teşkilat mensubu arkadaşlarım, AK Parti sevdalıları ve halkımın önünde söz veriyorum” dedi.

HİZMETKAR OLACAĞIM

Danış, milletvekili seçilerek Ankara’ya gitmesi halinde halkın orada temsilcisi olacağının, AK Partililerin, milletini unutan vekil değil, 7/24 onlara hizmet eden, Tekirdağ ve Türkiye’nin sorunlarını dert edinmiş bir hizmetkâr olacağının da sözünü verdi.

BASIN MENSUPLARINA POZ VERDİLER

Toplantının sonunda AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ersin Danış, Ömer Karadeniz ve Oktay Dede, İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve İlçe Teşkilat Başkanı Ali Eke ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. Ersin Danış’ın aday adaylığını açıkladığı toplantıya Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ömer Karadeniz, Oktay Dede ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Remzi Garip ile partililer ve Danış’a destek olmak için gelen yaklaşık 150 kişi katıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10