MHP aday adaylarından Çerkezköy yönetimine ziyaret

7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Op. Dr. Ogün Kalkıner, Kamil Günay, İlhan Onay ve Dr. Recep ÇalıÅ?

Çerkezköy 19.02.2015 14:53:00 0
MHP aday adaylarından Çerkezköy yönetimine ziyaret

İLK ZİYARET OGÜN KALKINER’DEN

MHP Çerkezköy Teşkilatını ziyaret eden ilk aday adayı Op. Dr. Ogün Kalkıner oldu. Bir süre önce MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kalkıner, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Koray Önsel, Kalkıner’e çıktığı bu yolda başarılar diledi.

 

 

SÜREÇLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

İlk teşkilatında aday adaylığını açıklayan Kamil Günay da geçtiğimiz günlerde MHP Çerkezköy İlçe Yönetimini ziyaret etti. Koray Önsel ve partililer tarafından karşılanan Günay, aday adaylığı sürecindeki faaliyetleri hakkında bilgiler vererek partililere kendisini tanıttı. Koray Önsel ve partililer de Günay’ın aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek kendisine başarılar diledi.

 

 

İLHAN ONAY DA ZİYARET ETTİ

MHP Tekirdağ milletvekili Aday Adayı İlhan Onay da önceki gün Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek seçim süreci hakkında bilgiler verdi. Onay’ı partililerle birlikte ağırlayan İlçe Başkanı Koray Önsel de “MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz” dedi.

 

 

RESMİ AÇIKLAMASINI MART’TA YAPACAK

Özel Optimed Hastanesi yöneticilerinden Dr. Recep Çalışkan da MHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Tekirdağ İl Binasında İl Başkanı Enez Kaplan ve Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’in de katıldığı toplantı ile resmi aday adaylığı açıklamasını yapan Özel İrmet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Nurullah Burak Korkmaz’ın ardından Recep Çalışkan, MHP’nin Çerkezköy’den ikinci aday adayı oldu. Önceki gün MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek seçim süreci hakkında bilgi veren Çalışkan’ın aday adaylığı resmi açıklamasını Mart ayının ilk haftasında yapacağı belirtildi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10