Danış, siyaset kulvarına hızlı girdi

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na yaptığı başvurunun ardından önceki gün de Çerkezköy'de Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ersin Danış, siyasete hızlı bir giri

Çerkezköy 19.02.2015 16:46:00 0
Danış, siyaset kulvarına hızlı girdi

ERGENE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Aday adaylığını açıklamasının ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Ersin Danış, dün AK Parti Ergene İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Danış, Ergene İlçe Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ziyamettin Yaman, Tanıtım ve Medya Başkanı Muharrem Tunç, Sosyal İşler Başkanı Himmet Özacan, AK Parti Ergene Belediye Meclis üyesi Erol Obuz, AK Parti Ergene İlçe SKM Başkanı Yusuf Mutlu ile AK Parti Ergene Gençlik Kolları Başkanı Ersin Ergün ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

 

12-0’IN RÖVANŞINI ALACAĞIZ

Seçim sürecinde aday olsun ya da olmasın çabalarının Cumhurbaşkanı ve Başbakanın dediği gibi 400 milletvekili çıkarmak olduğunu ifade eden Danış “Allah’ın izniyle 12-0’ın rövanşını alacağız inşallah. Memleketimize ve Tekirdağ’ımıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Partimiz ve seçmenimiz teveccüh gösterirde Ankara’ya gidersem sorunları çözülmüş bir Ergene ile bir sonraki seçimlere hazırlanmak isteriz” dedi. AK Parti Ergene İlçe Başkan Yardımcısı Ziyamettin Yaman da Danış’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10