Süper Lig'de 15.hafta heyecanı yaşanacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 15.hafta oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda Çorlu Kültür Sultanköyspor'a konuk ol

20.02.2015 15:47:00 0
Süper Lig

Süper Amatör Ligde temsilcilerimiz hafta sonunda kendi evlerinde üç puan mücadelesi verecek.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

Bir önceki hafta Malkara Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyet ile birlikte şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan 1911 Çerkezköyspor evinde Sitespor’u konuk etti. Haftaya moralsiz bir şekilde hazırlanan 1911 Çerkezköyspor hafta içinde yaptığı antrenmanların ardından maç saatini beklemeye başladı. Sitespor ise bir önceki hafta evinde Muratlı Belediyespor’a tek golle kaybetmişti. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Geçtiğimiz hafta kötü bir sonuç alarak Malkara Belediyespor deplasmanından puansız döndük. İnşallah bu hafta Sitespor’u mağlup ederek zirvedeki takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

KARŞILAŞMA BUGÜN

1911 Çerkezköyspor ile Sitespor bugün saat 13.00’de karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak.

“ÇERKEZKÖYSPOR ERGENE’Yİ KONUK EDECEK”

Bir önceki hafta lider Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği sonucu alamayan Çerkezköyspor hafta sonunda evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Ergene Belediyespor ise bir önceki hafta evinde konuk ettiği Çorluspor 1947’e 3-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Çerkezköyspor ligde oynadığı 12 karşılaşmada dört galibiyet ile beraberlik ve altı yenilgi ile 14 puanla yedinci sırada yer alırken, Ergene Belediyespor ise üç galibiyet ve on yenilgi ile dokuzuncu sırada bulunuyor. Hafta sonunda Ergene Belediyespor’u konuk edeceklerini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Rakibimiz karşısında tek hedefimiz üç puan. Hafta içinde yaptığımız antrenmanların ardından maç saatini beklemeye başladık. Geçen hafta lider Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen puansız ayrıldık. Kalan haftalarda alacağımız ekstra galibiyetlerle ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

PAZAR GÜNÜ

Çerkezköyspor ile Ergene Belediyespor Pazar günü zorlu karşılaşmada karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİSPOR’UN PUANI GERİ VERİLDİ

Oynadığı 13 karşılaşmada on galibiyet ve üç beraberlik alarak lider durumda bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor hafta sonunda deplasmanda Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Öte yandan Tekirdağ Süper Amatör Lig’de Karadeniz Gençlikspor karşısında aldığı bir puanın galibiyete dönmesi için itirazda bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor’un iki puanı da geri verildi. Puanların geri alınması ile Çorlu Gençlerbirliği Spor ligde ki en yakın takipçisi Çorluspor 1947 takımına 3 puan fark attı. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Gençler Birliği Spor Başkanı Murat Yılmaz, "Tekirdağ Amatör Spor Kulüpler Federasyonu bu sorunu çözemedi bizlerde dilekçemizi Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptık. TFF'nin hukuk kurulu toplandı ve olumlu kararı TFF'ye sundu. Sezon başında olması gereken şimdi yeni oldu, grubumuzda ki diğer kulüp başkanları da bizlere destek verdi, kısaca söylemek gerekirse hak yerini buldu ve şunu da belirtmek isterim ki sezon sonunda bu puana ihtiyacımız olmayacak, şampiyonluğumuzu farklı puan farkı ile ilan edeceğiz" dedi.

KAPAKLISPOR PUAN İSTİYOR

Çorlu Kültür Sultanköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor arasında oynanacak olan karşılaşma General Basri Saran Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Çorluspor 1947 ise evinde Kapaklıspor’u konuk edecek. Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Güçlü rakipleri karşısında puan mücadelesi vereceklerini kaydeden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Ligin en zor deplasmanları arasında yer alan Çorluspor 1947’ye konuk olacağız. Genç oyuncularımızın hepsine sonuna kadar güveniyoruz. En iyi futbolumuzu ortaya koyup Çorlu’dan puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyoruz” dedi. Muratlı Belediyespor ise haftayı bay geçerken, Malkara Belediyespor ise Karadeniz Gençlikspor’un ligden ihraç edilmesi ile birlikte haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10