Ordu: Yeter ki Çerkezköy'den bir milletvekili çıkartalım

Yemek Dünyası'nda dün saat 09.30'da düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen Çerkezköy'de siyasetin tanınmış simalarından Mustafa Ordu genel seçimlerle ilgili konuştu

Çerkezköy 25.02.2015 17:33:00 0
Ordu: Yeter ki Çerkezköy

ÇERKEZKÖY’DEN VEKİL ADAYI YERLEŞTİRİLMELİ

Sıralamada genel merkezin kararlarının çok etkili olduğunu söyleyen Ordu, “Çerkezköy sevdalıları ve milliyetçileri olarak diyoruz ki, eğer CHP ve AKP ilk üçe milletvekili yerleştirmezse ve MHP 1.sırada Çerkezköy’den vekil adayı yerleştirmezse o zaman bir istişare ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın sevdalıları olarak bir araya gelip bir bağımsız aday çıkarmamız gerekiyor” dedi.

ZATEN BENİM GİBİ OLAMAZLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı döneminde Çerkezköy’den aday gösterdikleri milletvekilini meclise gönderdiklerini, 2009 genel seçimlerinde iki belediye başkanlığını kazandıklarını, 2010 referandumunda Çerkezköy’den hayır çıkarttıklarını belirten Ordu “’Mustafa Ordu gibi olmayacağız’ diyerek göreve gelenler zaten Mustafa Ordu gibi olamazlar. Kendileri yerel seçimlerde başarısız oldular, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Çerkezköy’de başarısız oldular. Benimle uğraşacaklarına sonuçlara baskınlar” dedi.

EVET DEDİ

Siyasi görüşü ne olursa olsun bölge olarak TBMM’ye mutlaka milletvekili göndermeleri gerektiğini ifade eden Ordu, Çerkezköy-Kapaklı veya Saray’daki milletvekili aday adaylarının, seçilebilecek bir yerden aday gösterilmemeleri halinde bağımsız milletvekili olup olmayacağının sorulması üzerine de, ‘evet’ cevabını verdi. Her platformda ağır eleştirilerde bulunduğu Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem’e de seçilebilecek sıradan aday olması halinde destek vereceğini söyleyen Ordu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilk üçe, AK Parti’den ilk ikiye, MHP’den ise birinci sıraya getirilecek Çerkezköy Kapaklı ve Saray adaylarından hangisi olursa olsun oyumu ona vereceğim. Yeter ki Çerkezköy’den bir milletvekili çıkartalım” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10