Çalıntı araçla makine çaldılar

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde park halinde bulunan kapalı panelvan kamyoneti çaldıktan sonra, çalıntı araçla Kızılpınar'da iki adet şaft makinesini çaldıkları iddia edilen 4 kişi Çe

Çerkezköy 25.02.2015 17:42:00 0
Çalıntı araçla makine çaldılar

ARACI VE MALZEMELERİ BIRAKIP KAÇTILAR

İddiaya göre; önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde park halinde bulunan bir kapalı panelvan kamyoneti çaldıktan sonra Kızılpınar’a giden E.T. B.K, C.K ve O.E .150 bin TL değerindeki 2adet şaft makinesini de araca yükleyerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlık olayının ardından Kızılpınar’da jandarma ekiplerini görünce paniğe kapılan şüpheliler aracı ve malzemeleri bırakarak kayıplara karıştı.

 

 

4 KİŞİ YAKALANDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki kamera kayıtlarını inceleyerek olay günü şahısların geldiği aracı tespit etti. Polis, araç ve makine hırsızlığı olaylarına karıştığı iddia edilen 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan E.T., B.K., C.K. ve O.E. ifadeleri alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.E.T. ve C.K. tutuklanırken, diğer şüphelilerin sorgusu devam ediyor. 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10