AK Partili gençler yemekte bir araya geldi

AK Partili gençler düzenlenen yemekte AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Akgün ile bir araya geldi. Beyazköy Özcanlar Köftecisin'de düzenlenen yemeğe İl Gençlik Kolları başta olmak üzere, S

Tekirdağ 26.02.2015 16:34:00 0
AK Partili gençler yemekte bir araya geldi

“TÜM ADAYLARIN DESTEKÇİSİYİZ”

Yemekte konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Cem Karaca “Hep birlikte bir güç içinde çalışıp Tekirdağ’da Ak Partiyi ve Gençlik Kollarını Daha’da güçlendirmek istiyoruz, Şu an görüyorum ki bunu başarmaya başlamışız umarım bu tabloyu uzun yıllarda bu şekilde göreceğiz. Bizler Gençlik Kolları olarak tüm adaylarımızın destekçisiyiz” dedi.

“TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK BURALARA GELDİM”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Metin Akgün de konuşma yaparak kendini tanıtarak “Küçüklüğümde yoksulluk içinden gelip zamanla tırnaklarımla kazıyarak buralara geldim. Allahıma şükürler olsun ki şuan yanımda 102 çalışanım var ve hepsi de sigortalı.Bu kadar çok kişiye iş imkanı sağlamak çok güzel bir duygu. Umuyorum ki aday gösterilirsem halkın içinden biri olarak toplumun sorunlarına daha yakından bakarak çözüm arayacağım, 33 tane aday arkadaşım var hepsi de birbirinden değerli insanlar, bu yolda ve süreçte adaylık hangimize nasip olursa en iyi şekilde çalışacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.

 

 

“ÇEŞİTLİ KADEMELERDE GÖREV ALDIM”

 Gençlik kolları üyeleri yemeğin ardından Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Torlak’ın işlettiği kafeye geçerek burada bir diğer aday adayı olan Emrah Tunca ile bir araya geldi. Partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Tunca “Ben de sizlerin yaşındayken partinin çeşitli kademelerinde görev aldım. Yeri geldi bayrak astım yeri geldi seçim zamanı el broşürü dağıttım. Bunlardan da hiçbir zaman gocunmadım. Yıllar geçti bu kademelerden sonra bana Merkez İlçe Başkanlığı uygun görüldü ve bu göreve getirildim. Görevim süresince elimden geldiğince partimizin ve davamızın yolunda yılman usanmadan kapı kapı köy köy dolaştık. Herkese bir şekilde davamızın amacını anlattık. Sonuç olarak şuan karşınızda Aday adayı biri olarak yer alıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10