İktidara giden yol organize çalışmadan geçer

Seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir, önceki akşam da Kapaklı'daki partililerle bir araya geldi.

Çerkezköy 26.02.2015 17:30:00 0
İktidara giden yol organize çalışmadan geçer

HERKESİN GÖREVİ

Kapaklı’da CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve CHP İlçe Yönetimi tarafından karşılanan Hasan Demir, “Keyifli bir sürece girdik” dedi. Zamanın, ayağa kalkma, laik devlete, ülkemize sahip çıkma zamanı olduğunu belirten Demir, bunun Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak isteyen herkesin görevi olduğunu dile getirdi. Seçim döneminde kadınların önemine dikkat çeken Demir “Seçim döneminde en büyük güç kadınlardır. En büyük gücümüz kadın üyelerimiz ve onların çalışmalarıdır. Daha önceki seçimlerde yaptığımız çalışmalarda kapı kapı dolaşırken kadın kollarından üyelerimizle gittiğimiz evlerde kapılar sonuna kadar açıldı” dedi. Kadın üyelerin çok önemli olduğunu belirten Demir “Önümüzde bir ön seçim var. Üyeye ön seçim olunca her yerde ulaşabiliyorsunuz Van’ da bile. Üyenin gücü önemli, üyeniz ne kadar çoksa o kadar sonuca varırız” dedi.

EV EV DOLAŞTIM

Kapaklı’daki partililere kendisini de tanıtan Demir 2000’li yıllardan itibaren siyasette aktif olarak yer aldığını belirtti. Çalışmalarla 2007 yılında iki milletvekilliği kazandırdıklarını ifade eden Demir, “2009 seçimlerinde yönetim kurulu üyesiydim, sürecin tamamında yer aldım. Ev ev dolaştım. Kadınların çok faydasını gördük. Kadın üyelerimiz çok yoğun çalıştı. 2009 seçimlerinde çok çalışmama rağmen olmadı” dedi.

BU SONUÇ BİR MİLATTIR

2011’de de milletvekili aday adayı olduğunu anımsatan Hasan Demir “Bu günlerden farklı olarak daha acemiydik. 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy en zor yerlerden biriydi. Kazandığımız an Çerkezköy kazandı. Bu sonuç bir milattır. Gelecekte CHP iktidarıyla sonuçlanacak bir dönüm noktasıdır” dedi. Tüm il ve ilçelerde CHP örgütleri bir bütün olarak hareket ederse sonucun başarılı olacağını ifade eden Demir “Kayıtsız şartsız parti çalışanları birbiriyle bir bütün olmalı aksi taktirde zayıflar. Bu bütünlüğü sağlamakta ancak tepedeki insanlarla mümkündür. Örgütlerle kol kola girmek için önce biz kol kola girmeliyiz. 6’ da 6 yapabiliriz ama bu bütünlüğümüze bağlı” dedi.

ÇAMURLU YOLLARDAN YÜRÜME CESARETİNİ GÖSTERMELİYİZ

Çamurlu yollarda yürüme cesareti göstermeleri gerektiğini ifade eden Demir “kimsenin kimliğine, diline, dinine bakmadan onlara dokunabilmeliyiz. Kendi bölgemize yönelik sorunları mutlaka Ankara’ya çıkarmalıyız. Talep buradan gelir biz oradan savunuruz” dedi. Yerel yönetimlerin vekiller tarafından denetlenmesinin de son derece önemli olduğunu ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir “İlçe başkanlığımda bazı uygulamalara başladım, kim olursa olsun halka faydalı bir şey bulunmuşsa beni yaptıklarıyla cezbettiyse burada da kullanırım” dedi. Keyifli bir sürecin içerisinde olduklarını ifade eden Demir “Çünkü CHP’si için yapılan her şey keyiflidir. Bu süreçte görev alan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine olan inancım sonsuz. Zamanı en etkili şekilde kullanırsak her şeyi başarabiliriz. İktidara giden yol yerel yönetimlerin vekiller tarafından denetlenmesinden ve kadın üyelerin organize çalışmalarından geçiyor” dedi.

Çerkezköy Haber / Özlem KINA


0282 726 91 91
0282 747 65 10