"2015 trafik yılı olacak"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısına katılan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Meclis Başkan Yardımcıları Ersan Peyamisafa, Ya

Çorlu 27.02.2015 13:15:00 0

MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Çorlu'da 2015 yılını "Trafik Yılı" olarak değerlendirdiklerini belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “Çorlu'nun en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununda gerek araçların gerekse yayaların üzerine düşen sorumlulukları var. Bizler bu sorun için sizlerle birlikte bir takım çalışmalar yapacağız” dedi.

DESTEK İSTEDİ

Kılıç, sigarayı bıraktırmak için de kampanya oluşturduklarını ifade ederek “Sigara içen vatandaşlarımızdan sigaraya vermiş oldukları parayı anlaşmalı bankamıza yatırmalarını isteyeceğiz. Bu aylık olarak vatandaşlarımıza çok yüksek gelebilir, o yüzden biz sigara içen vatandaşlarımızdan her ay 50 TL bankaya para yatırmalarını teklif edeceğiz. Bir yıllık bu kampanya sonunda bankada toplanan para kişiye tekrar iade edilecek ve bankada biriken bu para ile kişi ekonomisine katkı sağlayacak ve sigaraya yıl içinde ne kadar fazla para yatırmış olduğunu görecek, bu kişiye sigarayı bırakmasında da öncülük edecektir” dedi. Bu projelerde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan da destek isteyen Kılıç, “Oda üyelerinin de bu projelere destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10