Edirne'ye ek ödenek gönderildi

AK Parti Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık, "Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katkıları ile Edirne İl Özel İdaresi'ne 8 milyon TL ek ödenek çıktı" dedi.

Bölgede Gündem 28.02.2015 14:13:00 0
Edirne

ALABİLDİĞİMİZ KADAR DESTEK ALIYORUZ

Boyalık, geçtiğimiz ay Edirne’nin Keşan ilçesine gelen Müezzinoğlu’na, muhtarlar ve İl Genel Meclisi üyeleri olarak köylerin ihtiyaçlarını ilettiklerini belirterek “Bütçemizin yetersizliğini Sağlık Bakanımızı gördüğümüz her yerde kendisine iletiyorduk. Ağlamayan çocuğa meme vermezler düşüncesi ile geçtiğimiz Pazar günü Keşan’a gelen Bakanımıza yine ağlaştık. Her zaman Bakanımızdan alabildiğimiz kadar destek almak arzusundayız ki alıyoruz da. Ek bütçemize Bakanımız 8 milyon TL gönderdi” dedi.

NASIL KULLANILACAĞI KARARLAŞTIRILDI

İktidarın nimetlerinden Keşan’ın da yararlandığını ifade eden Boyalık “Daha önce bütçemizde 5 milyon TL’miz vardı. 7 milyon TL’miz oldu ve 8 milyon TL daha geldi. ‘İktidarın nimetlerini bölgemize getireceğiz ve iktidardan ne kopartırsak buraya getireceğiz’ şeklinde hep konuşuyoruz. Bunun örneklerinden birini daha yaşadık. Bugün itibari ile paramız geldi. Pazartesi günkü toplantımızda, bu ek bütçeyi nasıl kullanacağımızı kararlaştıracağız. Bu 8 milyon TL’den, diğer ilçeler gibi Keşan da hak ettiği payını alacak” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10