Partilileri kahvaltıda buluşturdu

Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde hizmet veren Kahve Diyarı sahibi Fatih Koyuncu tarafından Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine kahvaltı programı düzenlendi.

Çerkezköy 2.03.2015 16:10:00 0
Partilileri kahvaltıda buluşturdu

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Kahve Diyarı sahibi Fatih Koyuncu Pazar günü saat 12.00’de Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatına kahvaltı verdi. Programa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayları Metin Dönmez, Dr.İsmail Doğaroğlu, Ayhan Duran, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile partililer katıldı. Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk “Kahve Diyarı sahibi Fatih Koyuncu kardeşimizin yaptığı hoş jest için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

KONUĞU CHP’LİLER OLDU

Genel seçimler öncesi motivasyon amaçlı verilen kahvaltıya iştirak eden partililere teşekkür eden Kahve Diyarı sahibi Fatih Koyuncu “Çerkezköy’ün esnafı olarak her partiye eşit mesafedeyiz. Çerkezköy Kahve Diyarı olarak genel seçimler öncesinde Çerkezköy’de bulunan partilere moral ve motivasyon kahvaltısı vermeyi düşündük. Bu hafta da ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisini kahvaltıya davet ettik. Önümüzdeki haftalarda da diğer partilerimize davette bulunacağız” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10