Muhasebe Haftası etkinliklerle kutlandı

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Tekirdağ Şubesi Üyeleri, 1-7 Mart Muhasebe Haftası'nı Valilik önünde düzenlenen törenle kutladı.

Tekirdağ 3.03.2015 14:16:00 0
Muhasebe Haftası etkinliklerle kutlandı

KARİYER MESLEĞİ OLMAYA BAŞLADI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Tekirdağ Şubesi Başkanı Harun Bolat, Muhasebe Haftası dolayısıyla bir takım ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, "Yoğun bir mesleğimiz var. Mesleki olarak sıkıntılarımız neler derseniz zamansızlık. Zamansızlık dışında bir sıkıtımız yok. Gelir İdaresi de bu sıkıntının farkında. Bakanlık da beyanları biraz daha daraltmaya çalışıyor. Biz bakanlığın beyan daraltmaları ile ilgili görüş ve dileklerimizi yazılı olarak bildiriyoruz. Onun dışında bu meslek, kariyer mesleği olmaya başladı” dedi.

MURATLI’DA DA KUTLANDI

Muhasebe Haftası Muratlı’da da törenle kutlandı. Hürriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Muhasebeciliğin meslekler arasında zorlu bir meslek olduğunu söyleyen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Varol Türel, "Stresli ve yorucu bir hizmeti yerine getirirken insanlarımızı da tebrik ve teşvik etmenin amacındayız” dedi.

Çerkezköy Haber  


0282 726 91 91
0282 747 65 10