Kadınlar Günü etkinliklerle kutlanacak

Dünya Kadınlar Günü, Çerkezköy Kent Konseyi tarafından düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Çerkezköy 3.03.2015 16:16:00 0
Kadınlar Günü etkinliklerle kutlanacak

HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLANACAK

Etkinliklerle ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi yetkilileri, 7 Mart günü saat 12.00’da Çerkezköy Kent Konseyi’nde düzenlenecek olan programda tüm bayanlara çeşitli ikramlarda bulunulacağını, Kadınlar Meclisinin el emeği göz nuru çalışmalarından elde edilen paranın da Çerkezköy’deki hayır kurumlarına bağışlanacağını belirtti.

KADINLARIN İÇ DÜNYASI

Aynı gün Kent Konseyi hizmet binasında Psikolojik Danışman Müge Kurban’ın konuşmacı olarak katılacağı bir panelin de düzenleneceğini belirten yetkililer panelde kadınların iç dünyası konusunun işleneceğini belirtti.

 PROGRAMA KATILAN BAYANLARA ŞEMSİYE DAĞITILACAK

Günün anlam ve önemini sembolize etmek için program sonunda tüm bayanlara Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından şemsiye dağıtılacağını ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe “Ayrıca Çerkezköy’de söz sahibi iş veren ve iş kadını olan bayanlarımıza da program sonunda plaket takdim edeceğiz” dedi. Program Kent Konseyi girişinde kadınlar sokağı ismi verilen alanda gerçekleştirileceğini söyleyen Serfiçe tüm bayanları etkinliğe davet etti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10