Cemevi kararı meclisten oy çokluğu ile geçti

Çerkezköy Belediyesi'nin ardından Muratlı Belediye Meclisi de cemevlerinin ibadethane sayılması konusunu görüştü. Karar meclisten oyçokluğu ile geçti.

Muratlı 4.03.2015 16:05:00 0
Cemevi kararı meclisten oy çokluğu ile geçti

ENGELLİ TUVALETİ YAPILACAK

Bülent Ecevit Parkı’na engelli tuvaleti yapılması oy birliği ile kabul edilirken, pazar yeri projesi için olumsuz görüş geldi. Maliye hazinesine kayıtlı olan, içinde stadyumun da bulunduğu alanının belediyeye tahsis edilmesi ile Kapalı Pazar Yeri yapılması konularında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden olumsuz cevap verdi. Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının önünün çevre düzenlemesi talebinin gündeme alındığı toplantıda, Kurtpınar Mahallesi Atatürk Caddesi otogar arkasındaki yeni binanın ön kısmındaki alanın park yeri olarak kullanılacağı ve alanın parke taş döşenmesi talep edilirken, ilgili gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi.

1 MİLYON 130 BİN TL VERİLECEK

Norm kadro değişikliği hakkında gündem maddesi görüşülmesinin ardından toplantıda, İmar Plan Tadilatı hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni yapılacak okul binası ile ilgili yazısı görüşülürken, kamu yararı gözetildiğinden çekme payının 5 metre olması oy birliği ile kabul edildi. Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’ne üye olunmasının da oybirliği ile kabul edildiği toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden ilçeye belirli bir yatırım karşılığı 1 milyon 130 bin TL verileceği açıklandı. Belediye bünyesindeki Proje Etüd Müdürlüğü değiştirilerek Muhtarlar Müdürlüğü olması oy birliği ile kabul edildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10