Gülerçin'den Mevlana Okulu'na teknolojik destek

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği üyeleri Mevlana İlk ve Ortaokulu'da destek amacıyla düzenledikleri gecede elde edilen gelirle alınan bilişim malzemelerini okula teslim etti.

Çerkezköy 4.03.2015 16:06:00 0
Gülerçin

OKULU ZİYARET ETTİLER

Geçtiğimiz günlerde Mevlana İlk ve Ortaokulu’na katkı amacıyla Gabralı Otel’de yemek düzenleyen Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve okul aile birliği üyeleri Gülerçin Ortaokul/Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Sezgin ve Gülerçin Anaokulu/İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal ile birlikte Mevlana İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

“1820 ÖĞRENCİMİZ VAR”

Misafirlerini kapıda karşılayan Mevlana İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Erçin “Okul yönetiminin ve okul aile birliğinin duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz Çerkezköy’ün en büyük okullarından birisi. 1820 öğrencimiz ve 88 öğretmen kadromuz bulunuyor. Gülerçin Koleji’nin düzenlediği yemekte elde edilen gelirle alınan dört bilgisayarlar da okulumuza geldi” dedi.

 

 

ANLAMLI BİR PROJE

Çok anlamlı bir projeye katkı sağladıklarını kaydeden Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu “Gülerçin Koleji’nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenledikleri yemekte katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Gecede elde edilen gelir ile Mevlana İlk ve Ortaokulu’na teknoloji malzemeleri alındı. Gönül isterdi daha fazlasını toplayalım ama kısa bir sürede toplanmamıza rağmen güzel bir projeye imza attık“ dedi.  Okul Aile Birliği üyeleri, Oscar Bilgisayar tarafından bağışlanan ipad’i de Mevlana İlk ve Ortaokul’da okul ortalama puanı en yüksek olan 7’nci sınıf öğrencisi Gülten Öztürk’e hediye etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10