Yıldırım, Çerkezköy'den destek istedi

CHP'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Saadet Akyol Yıldırım, ön seçim öncesi partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek ön seçimde partililerd

Çerkezköy 6.03.2015 11:44:00 0
Yıldırım, Çerkezköy

KADINLARIN ÇOK ÇALIŞMASI GEREKİYOR

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Saadet Akyol Yıldırım’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. Aday Adayı Yıldırım da partililere kendisini tanıttı. Ülkenin iyi yerlere gelmesi için çok mücadele verdiklerini söyleyen Yıldırım “Kadınların çok çalışması gerektiğine inandığım için aday adayım. Ülke yönünde iyi işler yapmak için aday adayı oldum.Biz kadınlar Atatürk aşkıyla yetiştik” dedi.

BAYANLAR OLARAK İDDİALIYIZ

CHP'li bayanlar olarak bu seçimde iddialı olduklarını ifade eden Yıldırım “Çok güzel enerjimiz var. Hem de çok güzel kenetlendik” dedi. Yıldırım, emekli öğretmen olduğunu ve emekli olduktan sonra da öğrenci koçluğu yaptığını ifade etti. Öğrencilerine hep “10 yıl sonra nerede olacaksınız” sorusunu sorduğunu söyleyen Yıldırım “Onlar da kararsız olduklarını söylediler. Bu nedenle onlara bu günkünden 10 kat daha fazla çalışmamamız gerektiğini ve o zaman her kes hayallerine kavuşabileceğini söyledim” dedi. Tek başına olmadığını ifade eden Yıldırım “Ben her zaman bu yolda sizlerleyim” diyerek 8 Mart Pazar günü yapılacak olan ön seçimde partililerden destek istedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10