Lalezar Cağ Döner ve Karadeniz Pide açıldı

Lalezar Cağ Karadeniz Pide Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi No:72'de Çerkezköylülerin hizmetine açıldı.

Çerkezköy 6.03.2015 16:07:00 0
Lalezar Cağ Döner ve Karadeniz Pide açıldı

İLGİ YOĞUN OLDU

Dün saat 13.30’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ali Ertem, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

CAĞ KEBAPTA İDDİALIYIZ

İşletmeci Kıyas Terbiyeli “Çerkezköy’e 1994 yılında ilk cağ kebabını getiren Cuma ustamız ile en iyi cağ kebabı sunacağız. Cağ kebabında çok iddialıyız. Ayrıca işletmemizde kebap, Karadeniz pide, çorba çeşitleri de bulunuyor. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve protokol üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“REKABET OLUŞMASINI ARZU EDİYORUZ”

Büyüyen gelişen Çerkezköy’de her geçen gün yeni işletmelerin açılmasından son derece memnuniyet duyduklarını kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “İlçemiz sanayi bölgesi ve yüzlerce de sanayi kuruluşu var. Hizmet noktasında Çerkezköy’ün önemli adımlar atmasını bekliyoruz. İşletmeci arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. İnşallah ilçemizde bu gibi işletmeler çoğalır. Mevcut işletmelerimiz de kendilerini yenileyerek, tadilat ederek daha iyi duruma gelirler. Bununla birlikte de tatlı bir rekabetin oluşmasını arzu ediyoruz” diye konuştu. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın konuşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından da protokol üyelerine ve davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10