Aday Adayı Üzgün'den ÇTSO'ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekilli Aday Adayı Ahmet Üzgün dün saat 15.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Üzgün ziyarette yaptığı konuşmada, 18 yıldır Çerkezköyâ??

Çerkezköy 6.03.2015 18:45:00 0
Aday Adayı Üzgün

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ahmet Üzgün’ün Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yaptığını anımsatarak “ Ahmet hocama çıktığı yol hayırlı olsun. Çocuklarımın da Anadolu Lisesi’nde öğretmeniydi ve çocuklarımı çok iyi yetiştirdi. Hayırlısıyla olsun. Dostlarımızı ve sevdiklerimizi böyle makamlarda görmek bizleri de mutlu ediyor. Her şeyde hayır vardır. Her şey gönlünüze göre olsun” dedi.

“SİZİN BENDE AYRI BİR YERİNİZ VAR”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ahmet Üzgün de “Süleyman Kozuva olarak sizin bende ticarette ayrı siyasette ayrı bir yeriniz var. Aile dostlarımın çocuklarını okutmayı da Allah bana nasip etti. Çerkezköy’de 18 yılımı doldurdum. Çerkezköy’de güzel insanları tanıdıktan sonra bu yola bismillah dedik. Bu yola başvuran 33 aday adayı arkadaşım var. Hepsi birbirinden değerli. Bu yolun sonunda rabbim nasıl görürse öyle olacak. Olmazsa da razı olacağız” dedi.

“KIZ ÖĞRENCİLERİN OKULLARA BAŞÖRTÜLÜ GİRMESİNİ BİZ SAĞLADIK”

Eğitim Bir-Sen olarak kız öğrencilerin okullara başörtülü olarak alınmasını kendilerinin sağladığını dile getiren Üzgün “Bu konuda ev ev dolaştık. Bu da ortak aklın sonucu olmuştur. Artık baş örtülü kız öğrencilerimiz sıkıntı yaşamıyor” diye konuştu. Üzgün aday olurda seçilecek bir konumda yer alıp seçilirse bölgesine çok güzel hizmetler yapacağından hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini de söyledi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ahmet Üzgün’ün ÇTSO ziyaretinde kendisini ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Saymanı Murat Seymen, ÇTSO Meclis üyeleri Göksel Bozdağ ve Rasim Bilgen de hazır bulundu.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI


0282 726 91 91
0282 747 65 10