Akyazı da aday adaylığını açıkladı

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı, Trakya ve Avrupa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Akyazı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Tekirdağ 8.03.2015 15:06:00 0
Akyazı da aday adaylığını açıkladı

SORUNLARI EN İYİ BİLENLERDENİM

Önceki gün MHP İl Binasında aday adaylığını açıklayan Akyazı, uzun yıllardır Tekirdağ basınının içerisinde olduğunu anımsatarak “Bundan dolayı Tekirdağ’ın sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Meslek hayatımda geçen yaklaşık 20 senede, yaptığımız haberler ve araştırmalarda, Tekirdağ da çiftçimizin, esnafımızın, memur ve emeklilerimizin, işsiz gençlerimizin, evine doğru düzgün ekmek götüremeyen kardeşlerimizin durumlarını yakından görme fırsatım oldu. Bu sebepten ötürü, Tekirdağ’ın ekonomik ve sosyal sorunlarını çok yakından biliyorum” dedi.

NEDEN MHP?

Neden MHP’den aday adayı olduğunu da açıklayan Akyazı “Milliyetçi Hareket Partisinden adayım çünkü: Haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa, hırsızlığa, yalana ve talana geçit vermemek, kendi yurdumuzda Türk kimliğinin tartışılır hale getirilmesini önlemek için, Doğu ve Güneydoğu bölgemizde kaybolan devret otoritesini yeniden tesis etmek ve o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın güvenini sağlayıp, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis edebilecek tek siyasi oluşum olan, Milliyetçi Hareket Partisinin bu mücadelesinin içinde olmak için adayım” dedi.

O GÜN BUGÜN

Ülkenin geçirdiği zor günlerde, davama ve ülkeye hizmet etmek için taşın altına elini değil, bedenini  koymanın vaktinin geldiğini düşünerek, o günün, bugün olduğuna karar verdiğini ifade eden Akyazı “Kendi yurdumuzda Türk kimliğinin tartışılır hale getirilmesini önlemek için adayım. Anayasamızın değiştirilemez ilk 3 maddesinin tartışılır hale getirilmesini önleyecek, yegane siyasi oluşum Milliyetçi Hareket partisine bu mücadelesinde destek olmak için adayım. Bağımsız son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, federatif sisteme dönüştürülmesine engel olabilecek tek merkez olan Milliyetçi Hareket Partisinin, çabasına omuz vermek için adayım.  Doğu ve Güneydoğu bölgemizde kaybolan devret otoritesini yeniden tesis etmek ve o bölgede görev yapan, yaşayan vatandaşlarımızın güvenini sağlayıp, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis edebilecek tek siyasi oluşum olan, Milliyetçi Hareket Partisinin bu mücadelesinin içinde olmak için adayım. Şehit kanı ile sulanmış Aziz Vatan Topraklarımızın, bölünmesini engellemek için bin yıllık, Kaderde, Tasada, Kıvançta birleşmiş, acılarını ve sevinçlerini ortak paydada buluşmuş, asil Türk Milletinin birlik ve dirliğinin bozulmaması için, Milliyetçi Hareketin mücadelesini mecliste sürdürmek için adayım. Şehitlerimize, gazilerimize ve yakınlarına hak ettikleri değeri fazlasıyla vermek için Milliyetçi Hareket Partisinden adayım. Tüm bu sebepleri ortadan kaldıracak olan, yegâne ve asıl güç, Milliyetçi Hareket Partisidir. Ben de bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı oldum” dedi.

 

 

TÜM TEKİRDAĞLILARA HİZMET EDECEĞİM

Milletvekili görevi tevdi edilirse, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadan tüm Tekirdağlılara hizmet için elinden geleni yapacağını ifade eden Akyazı “Amacım; Teşkilatımla bir ve beraber olarak, Tekirdağ’da 1 olan Milletvekili sayısını 2 ve 3’e çıkarmak olacaktır.  Ben Ankara’nın yada Süleymanpaşa ilçesinin değil, Tekirdağ’ımızın Milletvekili olacağım. Meclis koridorlarından çok Tekirdağ’ın sokaklarında dolaşacağım. 21 Yüzyılda halen kent kimliği kazanamamış Tekirdağ’ımızın, kent kimliği kazanması için Belediye Hizmetlerinin İnsanımıza yakışır biçimde yerine getirilmesi için gayret sarf edeceğim. Telefonum Tüm hemşerilerimize 24 saat açık olacaktır. Her siyasi partinin ihtiyacı olan basın gücünü, partimiz için sonuna kadar kullanacağım. Hedefim, 4 yıllık süreçte Teşkilatımla yapacağım uyumlu çalışmalar sonucunda, Partimi Tekirdağ’ın 1. partisi yapmaktır. Bunu tüm üye ve seçmenlerimiz ile birlikte inşallah başaracağız” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Naci Akyazı’nın aday adaylığını açıkladığı toplantıya Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili ve  Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Anadolu Spor Gazetecileri  Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya ve partililer katıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10