Gençlik Kolları'nda Güneş dönemi

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan kongresini cumartesi günü yapıldı. Kongrede toplam 260 oy kullanılırken, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre GüneÅ

Çerkezköy 8.03.2015 15:53:00 0
Gençlik Kolları

DİVAN SEÇİLDİ

Cumartesi günü Golden Palas Hotel’de saat 15:00’da düzenlenen AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Tevfik Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ahmet Üzgün, Ali Ertem, Ömer Karadeniz, Tahir Eke, Hakan Sunal, Gökhan Alphan ve çok sayıda partili katıldı. Kongre öncesi divan heyeti oluşturulurken, Divan Başkanlığına AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca katip üyelikle ise Adnan Tekin, Kübra Nasipoğlu ve Nihat Tardu seçildi.

 

 

LAYIK OLDUĞU YERE GÖTÜRECEĞİZ

Kongrede konuşan AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş AK Parti’nin vizyonuna yakışır şekilde görev yapacaklarını belirterek “Devraldığımız bu bayrağı en iyi şekilde layık olduğu yere götüreceğiz. Partimin yedek kulübesinde değil de ilk on birinde olduğum için çok teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun inşallah, büyüyen Türkiye yolunda yeni bir göreve geldim hepimize hayırlı olsun” dedi.

TEBRİK ETTİ

Konya’da Şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz inşallah hayırlara vesile olur. Gençlik Kolları Başkanımızı şimdiden tebrik ediyorum. Ayrıca yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu vesile ile bütün kadınlarımızın gününü de en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

400 MİLLETVEKİLİ ŞART

Konuşmasında genel seçimlerde 400 milletvekili çıkarmak için mücadele etmeleri gerektiğini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut ise “Rehavete kapılmadan seçimlere çalışmaya devam etmeliyiz. 9 seçime girdik ve Allah’ın izni ile hepsini kazandık. İnşallah 10’uncu seçimi de kazanmak için tüm desteği partimize vereceğiz. Anayasayı tek başımıza değiştirmek için 360 milletvekili ve fazlasını çıkarmalıyız. Cumhurbaşkanımızın bu isteği üzerine bizler her gün daha fazla çalışmalıyız” dedi. Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Akbulut “Gençlik kolları ve Kadın Kollarımızı partimizin iki kanadıdır. Bugün Gençlik Kollarımızın Kongresindeyiz Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a inşallah hayırlısı olur” diye konuştu.

 

 

253 OY ALARAK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de “Kongremiz hepimize hayırlı olsun. Gençlerimiz parti neferi olarak büyük role sahipler. Bizlerin bir görevi var ve bu görev gençlerimize AK Parti’nin 13 yıllık geçmişini anlatmak düşüyor. 13 yıl önce Tekirdağ ve Türkiye neredeydi şimdi nerede. Bunu gençlerimize iyi anlatmak lazım onlar bizlerin geleceğidir.” dedi. Konuşmaların ardından seçim gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde Emre Güneş toplam kullanılan 260 oyun 253’ünü alarak AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10