Manda Yuvası'ndan Çorlu'ya özel gösterim

Manda Yuvası filminin yönetmeni ve oyuncusu İlyas İlbey, Yasemin Yalçın ve diğer oyuncuları, senaristleri TÜMKASDER'in filmin özel gösterimi dolayısıyla Çorlu'ya geldi.

Çorlu 10.03.2015 13:23:00 0
Manda Yuvası

ÖZEL GÖSTERİM

Altı sinema salonunda aynı anda gösterime giren filmin Çorlu’daki gösterim gecesine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, bürokratlar, siyasetçiler ve vatandaşlar katıldı. Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER’ Genel Başkanı Murat Çalık, Kastamonu’nun kültürel değerlerini beyaz perdeye taşıyan bu çok özel komedi filminin oyuncularıyla birlikte Manda Yuvası özel gösteriminde bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

“NADİDE BİR YAPIM”

Bu film, içinde barındırdığı komedi unsurlarıyla, güzellikleri, halk şivelerini, kültürel formları, yöresel güzellikleri anlatan nadide bir yapım olduğunu ifade eden Çalık “Biz bu filmin senaryosunda bulunan bazı karşıt duruşlara göre filmi değerlendirmiyoruz. Elbette herkesin bir fikri ve bölgesiyle ilgili yapılacak çalışmalara bakış açısı vardır. Eninde sonunda bu film, bizi anlatmaktadır, bu film bizim topraklarımızın havasını, kokusunu yansıtmaktadır” dedi.

 

 

FİLMİ HEP BİRLİKTE İZLEDİLER

Programda kokteyl de verildi. Kastamonu Yöresel Kıyafetleriyle bezenen garsonlar, İbrikli Osmanlı Şerbeti ile beraber, Kastamonu Köy Somun Ekmeği ve Torba Süzme Yoğurt ikram etti. Daha sonra Manda Yuvası’nın oyuncuları ve senaristleriyle söyleşi yapıldı. Tüm oyuncularla birlikte altı salonda aynı anda gösterimi gerçekleştirilen Manda Yuvası filmi izlendi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10