Moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldiler

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlediği moral ve motivasyon yemeğinde eski,yeni yönetim kurulu üyeleri ve başkanları,teknik ekip

11.03.2015 17:38:00 0
Moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldiler

Tekirdağ 2.Amatör Küme’de şampiyonluk hesapları yapan Çerkezköy Doğanspor önceki akşam yemek düzenledi.

YEMEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Doğanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Asbaş moral ve motivasyon yemeklerinin devam edeceğini kaydederek “ Çerkezköy Doğanspor Kulübü olarak birlik ve beraberliğimizi üst seviyelere çıkarmak için bu akşam ilk adımını atmış olduğumuz moral ve motivasyon yemek programının ilkini gerçekleştiriyor olmamızdan ve katılımında yoğun olmasından dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başarının en önemli faktörü moral ve motivasyondur. Bu nedenle biz Doğanspor camiası olarak moral ve motivasyonumuzu daha üst seviyeye çıkartmak için bu yemek programlarımızı zaman zaman devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğimizde koyduğumuz hedefe rahatça ulaşırız. Her işin başı moral ve motivasyondur” diye konuştu.

“SPORDA ÖNEMLİDİR”

Asbaş “ Bir kişinin morali bozuk ise kendini o işe motive edemiyorsa yaptığı işte başarı sağlayamaz.

Bu nedenle özellikle sporda moral ve motivasyon faktörü çok ama çok daha önemlidir. Bu akşam bizleri kırmayarak yemeğe katılarak yanımızda olan kulübümüzün kurucusu ve efsane Başkanı  çok değerli büyüğümüz Aysal Güven’e de teşekkür ediyoruz” dedi.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Yemek sonrası yemeğe katılan Doğanspor futbolcuları  ve yönetim kurulu üyeleri darbuka,klarnet ve cümbüş’ten oluşan canlı müzik grubunun çaldığı oyun havaları ile halay çekerek gönüllerince eğlendiler. Gecenin sonunda Doğanspor’un kurucusu ve efsane başkanı Aysal Güven,bu yıl Doğanspor’un hedefine ulaşmasını arzu ettiğini ve gecede kendisine gösterilen yakın ve samimi ilgiden den memnun olduğunu belirterek takıma başarılar diledi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10