Akay, taksi şoförlerinin taleplerini dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Köşem Taksi Durağı taksicilerinden Ergin Mercan ve Hüseyin Başar'ı ağırlayarak onların taleplerini dinledi.

Çerkezköy 12.03.2015 16:47:00 0
Akay, taksi şoförlerinin taleplerini dinledi

DURAĞIN GENİŞLETİLMESİNİ İSTEDİLER

Önceki gün Akay’ı ziyaret eden Mercan ve Başar, durağın küçük olması nedeniyle mevcut taksicileri almadığını belirterek, durağın genişletilmesini istedi. Durakta 6 taksicinin hizmet verdiğini belirten Mercan ve Başar, “Fakat durağın içi küçük olması nedeniyle ancak üç kişi sığıyor” dedi. Durağın almaması nedeniyle caddeye park eden taksilerin trafik akışını da engellediğini ifade eden Mercan ve Başar “Araçlarımızı durak önüne almamız park alanına da zarar vermeyecek. Giriş ve çıkış Naric Caddesi’nden olursa daha iyi olacak” dedi.

TALEPLERİ DEĞERLENDİRECEK

Köşem Taksi Durağı taksicilerinin taleplerini yerinde inceleyeceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da gerekirse araçlar için durak karşısındaki ara sokakta bir park yeri yapabileceklerini belirtti. Akay, durağın genişletilmesi konusunda da mevcut yerin genişletilmesine olanak varsa görüntüsü bozulmadan genişletme yapabileceklerini belirtti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10