Sormageç: 81 il için projem var

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gülay Sormageç, Cumartesi günü Çerkezköy Simit Cafe Bistro'da partililerle bir araya geldi.

Çerkezköy 15.03.2015 16:09:00 0
Sormageç: 81 il için projem var

KADINLARIN İRADESİNİ YANSITMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM

MHP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Kadın Kolları üyelerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Gülay Sormageç, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. MHP iktidarında sağlık çalışanlarının tüm özlük haklarının iade edileceğini ifade eden Sormageç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Türk kadınlarının iradesini yansıtmak için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

 

 

KADINLARLA DAYANIŞMA HALİNDE OLACAĞIM

Kadınlarla bu tür birlikteliklerinin devam edeceğini söyleyen Sormageç, “Kadınlarımızla devamlı dayanışma halinde olacağım ve bu dayanışmamız çok daha güçlü hale gelecek” dedi. Kadınların meclise girmesi gerektiğini ifade eden Sormageç “Yalnız Tekirdağ’ımız ve ilçelerimiz için değil, 81 ilimiz ve ilçeleri için ayrı ayrı projelerim var” dedi. Bu projelerle  il ve ilçelerin daha da kalkınacağını dile getiren MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Sormageç, ülkücü olmakla da gurur duyduğunu belirtti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10