Yüceer: Eğilim yoklamasının kazananı Tekirdağ oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Dr.Candan Yüceer önceki akşam saat 18.00'da CHP Kapaklı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Çerkezköy 16.03.2015 17:03:00 0
Yüceer: Eğilim yoklamasının kazananı Tekirdağ oldu

“KAYBEDEN YOK”

Yüceer’i CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve partililer karşıladı. Ziyarette konuşan Yüceer “Bu eğilim yoklamasının kaybedeni yok, kazananı ise tüm Tekirdağ oldu. Bundan sonra el ele vererek, partimizi hem Tekirdağ’da hem de ülke genelinde iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Oy veren vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜYÜK BİR KÖPRÜ OLUŞTURURUZ”

Tekirdağ’ın bütün ilçelerinden gelen ilgi ve sevginden büyük bir şevk aldığını kaydeden Yüceer “Hepinizden Allah razı olsun. Yükümüz arttı ve artık büyük bir aile olduk. Tekirdağ’daki bütün seçmenlerimiz yüreğimin her köşesindedir. Tekirdağ’ın her köşesinde dostlar, ablalar, kardeşlerim oldu. Hep birlikte bunları yaşatarak büyük bir köprü oluştururuz” diye konuştu.

 

 

“TRAKYA’DAKİ ÇİFTÇİ SIKINTILI”

Partililerin, Trakya’daki tarım için Mecliste çalışma yapıp yapmayacağını sorması üzerine de konuşan Yüceer “Seçim öncesi çok güzel bir tarım raporu hazırladık. Raporları ulaştırdıktan sonra sizlere anlatacağız. Bu hükümet bizim çiftçilerimizi değil, yurt dışındaki çiftçileri besliyorlar. Trakya’da hayvanlar hastalıktan kırılıyor. Üretimi gerçekten istemiyorlar. AK Partililer “Çiftçilerimizden biz oy alıyoruz. Türkiye’de çiftçilik kötü durumda olsa neden bize oy versinler” diye konuşuyorlar. Trakya’daki çiftçilerimiz tarlasını ekemiyor. Anadolu’daki çiftçiler ise desteğini alıyor ve tarlasını ekmiyor. Meraları sattılar ve bu meralar imara açıldı. Biz iktidara gelince hepsini düzeltmeye çalışacağız” dedi.

“SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA SAYGI GÖSTERELİM”

Sandıktan çıkan sonuca herkesin kenetlenmesi gerektiğini kaydeden Yüceer “Ben de diğer arkadaşlarım gibi sandığa güvendim ve eğilim yoklaması yapılmasını istedim. Bizler milletvekili dönemimizde elimizden geldiğince çalışmalar gerçekleştirdik. Her şeyi dört dörtlük yapmadık. O yüzden artık ben seçilemedim, o seçildi olayını kan davasına ve düşmanlığa dökmememiz gerekiyor. Yarışmak kadar güzel bir şey yok. Eğilim yoklaması öncesinde Tekirdağ’ın bütün ilçelerini köylerini teker teker gezdim. Sandıktan çıkan sonuca kenetlenmemiz lazım. Hepimiz sonuçta Cumhuriyet Halk Partiliyiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10