Danış: Yeni Türkiye'de yeni Tekirdağ'ı inşa etmek istiyoruz

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ersin Danış önceki gün Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı ziyaret ederek oda başkanı Ali Bozdağ ile görüştü.

Çerkezköy 17.03.2015 13:04:00 0
Danış: Yeni Türkiye

ÇERKEZKÖY’DE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Ziyarette esnafın sorunlarını dile getiren Bozdağ, milletvekili olması halinde Danış’tan esnafların sıkıntıları ile ilgili olarak somut çözümler üretmesi konusunda destek istedi. Danış, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan’ı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özdoğan, bölgenin sorunlarını iyi bilen ve yakından takip eden biri olarak konulara vakıf olan kişilerin temsil makamında olmasının kendileri içinde sevindirici olduğunu belirtti.

 

 

MUHTARLARI YEMEKTE AĞIRLADI

Ersin Danış, akşam saat 19.00’da da Çorlu Muhtarlar Derneği üyelerini Piknik Restaurant’ta yemekte ağırladı. Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Danış, muhtarlardan edindiği bilgiler ışığında yaşamış oldukları sorunlara daha yakından vakıf olma şansına sahip olduğunu ifade etti. Yeni Türkiye parolasıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Danış “Yeni Türkiye’de yeni hizmetlere imza atmak istiyoruz. Yeni Türkiye’de Yeni Tekirdağ’ı inşa etmek istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10