Hünerli eller yarıştı

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji tarafından geleneksel hale getirilen Hünerli Eller Yarışması'nın bu yıl 4'üncüsü düzenlendi.

Çerkezköy 17.03.2015 15:01:00 0
Hünerli eller yarıştı

 

23 YARIŞMACI KATILDI

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji İlkokulu ve Ana Okulu Müdürü Tuğba Zenginal’ın önderliğinde, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve okul aile birliği yönetimi  tarafından düzenlenen yarışmaya 23 yarışmacı katıldı. Yarışmada Bahanur Akalın ‘profiterol’, Nermin Uçarı ‘haşhaşlı tatlı’, Şeyda İnaltı ‘Çikolatalı pasta’, Nurgül Dalgıç ‘meyveli pasta’, Nilan Bilişmek ‘rulo pastası’, Fatma Kılınç ‘çilekli pasta’, İlknur Sürmeli ‘Frambuazlı pasta’, Dilek Kaya ‘şeftali rüyası’, Ceyda Şıtırlı ‘Profiterol’, Revasi Altıntaş ‘portakal rüyası’, Nilay Sayın ‘ıspanaklı pasta’, Zerrin Saygucı ‘Zengin pastası’, Nilgün Ertekin ‘karakız kek’, Aytuğ Kılıç ‘kaymaklı pirinç’, Fatma Gider ‘susamlı kek’, Güllü Avan ‘Pekinin incisi’, Vildan Çınar ‘Ağlayan Kek’, Özgür Çelekalı ‘Elmalı pasta’, Özlem Karabaş ‘Kıtırlı Kurabiyesi’, Emine Karagöz ‘meyveli kek’ ve Gamze Tunç da ‘köstebek pastası’ ile yarıştı.

 

 

JÜRİ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ

Yarışmada jüride de Bayramoğlulları Pastanesi sahibi Murat Bayram, Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Gülerçin’in eşi Deniz Gülerçin, Pera Villa Pastaneleri Müdürü Orhan Özer ve Gülerçin Koleji Baş aşçısı Mehmet Gürenç yer aldı. Yapılan değerlendirmeler sonunda Gamze Tunç Köstebek pastası ile jüriden 18 puan alarak birinci oldu. Birinciye Çerkezköy özel Gülerçin Koleji Sahibi Sait Bülent Gülerçin  tarafından bir önlük, bir aşçı kepi ve bir çeyrek altın hediye edildi. Yarışmada 2-3 ve 4. olan yarışmacılara da mikro dalga fırın ve çeşitli ev aletleri ile birer önlük ve birer aşçı kepi hediye edildi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10