Çerkezköy polisi göz açtırmıyor

Çerkezköy'de bulunan Atatürk Viyadüğünden geçen okul öğrencilerinden zorla para alındığı yönünde bilgiler elde edilmesi harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü eki

Çerkezköy 17.03.2015 15:20:00 0
Çerkezköy polisi göz açtırmıyor

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik Atatürk Viyadüğü çevresinde gerekli önlemlerini alan polis ekipleri, toplam 5 ayrı okul öğrencisi mağdurdan zorla para alarak yağma olayını gerçekleştiren C.Ö., A.A. ve Ö.Ö. isimli şüpheliler suçüstü yakaladı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 1 adet muşta tabir edilen suç unsuru elde edildi. Şüpheliler savcılığa sevk edildi. Emniyet yetkilileri ilçenin genel güvenliğinin ve asayişinin sağlanmasına yönelik olarak çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

9 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çerkezköy polisi hırsızlara da göç açtırmıyor. Polis ekipleri tarafından 6 Mart -17 Mart tarihleri arasında meydana gelen 2 adet işyerinden hırsızlık, 2 adet evden ayakkabı hırsızlığı, 4 adet açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 9 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheliler savcılığa sevk edildi.

GÖÇMEN KAÇAKÇILARI YAKALANDI

Çerkezköy polisi göçmen kaçakçıların yakalanmasına yönelik de çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy’de son zamanlarda yabancı uyruklu mültecileri suiistimal ederek yurt dışına götürme bahanesi ile illegal yollardan ilçede park halinde bulunan TIR’lara bindiren şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında, önceki gün saat 03.00 sıralarında İstasyon Mahallesi Gümrük Müdürlüğü yanında bulunan TIR parkına göçmen kaçakçılığı yapmak üzere geldiği iddia edilen Ö.A., Y.A., M.T. ve Suriye uyruklu M.A. isimli şahıslar polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahısların TIR’ların mühür ipini kesmek amacı ile kullandıkları değerlendirilen 1 adet kerpeten ele geçirilirken, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10