Sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacaklar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Özel Optimed Hastanesi arasında imzalanan sözleşme kapsamında dernek üyeleri hastanedeki sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacak.

Çerkezköy 18.03.2015 21:15:00 0
Sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacaklar

DERNEK ÜYELERİ FAYDALANACAK

Önceki gün saat 14.00’da dernek binasında düzenlenen imza töreninde konuşan dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya, bu sözleşme ile Optimed Hastanesi’nin kendilerine verdiği değeri gösterdiğini ifade etti. Çetinkaya “936 dernek üyesi Optimed Hastanesi’nin indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan da ilçede yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşların sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmalarını istediklerini belirterek “Biz Optimed ailesi olarak her zaman özel insanlar olarak adlandırdığımız engellilerimizin yanındayız ve destekçisiyiz” dedi. İmza törenine Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim görevlileri Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, Şube Sekreteri Hülye Metin,Şube Saymanı Şengül Civamn ve Şube halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Meral Dağaşan da katıldı.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10