İl birincileri Kaymakam Kubilay'ı ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Kulüpleri Halk Oyunları ve Liseler Arası Halk Oyunları yarışmasında birinci olan ÇerkezkÃ

Çerkezköy 18.03.2015 21:52:00 0
İl birincileri Kaymakam Kubilay

GENÇLERİN SPORLA İLGİLENMELERİNİ İSTİYORUZ

Tekirdağ’da düzenlenen Okullar Halk Oyunları İl Yarışmasında, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençler Düzenlemeli dalında Zeybek Halk Dansı ile birinci oldu. Başarılı ekip İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Okul Müdürü Murat Güldez ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, gençlerin sanatla, kültürle, sporla ilgilenmelerini istediğini belirtti.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Enerjilerini o yönde kanalize etmeleri için yapılan bu tür etkinlikleri her zaman desteklediğini ifade eden Kubilay “Bir aksilik çıkmazsa inşaatı devam eden Gençlik Merkezimizin de önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetişeceğinin müjdesini veriyorum” dedi. Bu tür çalışmaların Gençlik Mekezinde yapılabileceğini söyleyen Kubilay “İl bazında almış olduğunuz bu başarıdan dolayı sizi, hocalarınızı ve okulunuzu tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEK

Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’de Halk Eğitim Kampanyasının devam ettiğini de belirtti. Herkesin ilgisine, bilgi ve becerisine uygun kursların olduğunu belirten Kubilay, bütün vatandaşları bu kurslara katılmaya davet etti. Kubilay ayrıca, Halk Eğitimi Merkezi’nin, Okulların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılacağı büyük katılımlı folklor şöleninin hazırlanması talimatını verdi. Başarılı ekip Uşak’ta düzenlenecek olan Halk Oyunları Grup Yarışmasında Tekirdağ’ı temsil edecek.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10