Aday adayları STK'lara sorulacak

AK Parti, milletvekilliği genel seçimlerinde aday olacak isimleri belirlemek için çalışmalarını sürdürürken, Tekirdağ Özdemirler Düğün Salonu'nda Pazartesi günü gerçekleştirilecek program

Çerkezköy 20.03.2015 16:03:00 0
Aday adayları STK

PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

AK Parti 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan 33 aday adayını sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetimlerine soracak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “STK’ların başkan ve yönetim kurullarının katılımı ile milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapılacak. AK Parti Tekirdağ milletvekili aday adayları için temayül yoklaması 23 Mart Pazartesi günü Özdemirler Düğün Salonu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak” dedi.

ÇERKEZKÖY’DEKİ DERNEKLERİ DAVET ETTİ

Öğe “İlimizdeki vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri bütün sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve bu kuruluşlarda yapan yönetim kurulu üyeleri alınan karar gereğince temayül yoklamasına katılacak. Salona kurulacak sandıklarda mevcut milletvekili aday adayları için olduğu gibi mevcut aday adayları dışında da isim yazılabilecek. Çerkezköy’de faaliyet gösteren dernek, meslek kuruluşları ve benzeri bütün sivil toplum kuruluşlarının ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurulu üyelerini temayül yoklamasına davet ediyorum. Sandıkların kapanmasının ardından oylar, Genel Merkez’e gönderilecek. Temayül yoklamasından çıkacak sonuç, genel merkezin aday belirleme sürecinde değerlendirilecek” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10