AK Parti aday adayları sahaya indi

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 25.Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ev ziyaretleri programı başlattı.

Çerkezköy 20.03.2015 16:08:00 0
AK Parti aday adayları sahaya indi

 

“BU ÇALIŞMALARIN MEYVESİNİ ALACAĞIZ”

Önceki akşam saat 18.30’da ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantı öncesi konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Bugün partimize gelerek bizleri onurlandıran aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Ev ziyaretleri programını yapmamızdaki amaç, artık teşkilat olarak adaylık sürecinde değil aday adaylığı sürecinde de çalıştığımızı Çerkezköy’de göstermek istedik. Sahaya güçlü şekilde iniyoruz. Birbirinden kıymetli, değerli vekil aday adaylarımızla sahaya iniyoruz. Bütün adaylarımızla bu tür çalışmalarımız 7 Nisan tarihine kadar devam edecek. Bazıları gibi sadece tabelada halk partisi anlamıyla değil, gerçekten halkın içine inerek halkın yanında olduğumuzu göstermek için bu programı yaptık. Bu çalışmalar meyvesini 7 Haziran’da verecek” dedi.

 

 

EV ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe 25.Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basına kapalı toplantı yaptı. Toplantının ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, İlçe Teşkilatı üyeleri, 25.Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayları Ahmet Aygün, Ali Ertem, Esra Erdurur, Ersin Danış, Hakan Sunal, Ahmet Üzgün, Gökhan Alphan, Eyüp Kanar, Tahir Eke, Ömer Karadeniz, Ayşe Doğan, Ali Cengiz Kalkan ve Emrah Tunca Çerkezköy’de ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10