"Sadece bugünü değil, 50 yıl sonrasını da görmeliyiz"

Bulgaristan Ram Trakya Heyeti, "Trakyakent Programı" dahilinde önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Çorlu 23.03.2015 13:38:00 0
"Sadece bugünü değil, 50 yıl sonrasını da görmeliyiz"

+++++++++++++++++

ÇORLU TSO’YU ZİYARET ETTİLER

Çorlu TSO'yu ziyarete gelen heyette; Ram Trakya Genel Sekreteri Ivan Varlyakov, Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov, Karnobat Belediye Başkanı Georgi Dimitrov, İşadamları; Georgi Bogdanov, Dechko Dechkov, Kostadin Topuzov, Aleksander Aleksanderov, Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Sedat Akbıyık, Trakyakent Yazı İşleri Sorumlusu Ercan Ermiş ve Tercüman Halit Filiz yer aldı.

50 YIL SONRASINI DA GÖRMELİYİZ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu; "Karşılıklı ziyaretler; büyük fırsatlara dönüştürülmelidir. Bizler uzun vadeli düşünüp gelişmelerin önünde olmalıyız. Sadece bugünü, yarını değil, 50 yıl sonrasını da görmeliyiz. Bu tür ziyaretlerin iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerinde önemli gelişmeler sağlayacağını düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte karşılıklı ziyaretlerle istişarelerimiz devam edecektir" dedi.

İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI ARTACAKTIR

Ram Trakya Heyeti adına konuşma yapan Ram Trakya Genel Sekreteri Ivan Varlyakov; "Bizim bulunduğumuz bölgeye Çorlu'dan iki iş adamı yatırım yaptı ve şu an çok iyi durumdalar. Daha önceki belediye başkanları ile iş birliği içerisinde olduk. Bu durumdan pozitif yönde faydalandık. Bizimle ticari anlamda birlikte olacak iş adamlarıyla çalışmaya hazırız. Bu gibi ziyaretler sonrasında aramızdaki iş birliği fırsatları artacaktır" dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10