Fotoğraf Kulübü'nde uygulamalı eğitim başladı

Bir süre önce kurulan Kapaklı Fotoğraf Kulübü faaliyetlerini sürdürüyor. Fotoğraf üzerine temel eğitim kursunun tamamlanmasının ardından, uygulama dersleri başladı.

Kapaklı 23.03.2015 15:56:00 0
Fotoğraf Kulübü

UYGULAMA DERSLERİ BAŞLADI

Bokeh uygulama eğitimini kulüp üyeleri ile gerçekleştiren Hakkı Ankul, “Uygulama eğitimlerine ağırlık vereceğiz” dedi. Fotoğraf gönüllüleri bulaşık telini yakarak, belediye binasının çatısında farklı bir fotoğraf çekim uygulaması yaptı. Üyelerine farklı bakış açıları oluşturmayı hedefleyen Kapaklı Fotoğraf Kulübü Ekibi, Belediye Binasının 5.Katında lazer ışıkla uygulama eğitimini gerçekleştirdi. Karanlıkta uzun pozlama yaparak lazer ışık ile objeleri aydınlatarak fotoğraf çekimi gerçekleştiren ekip, fotoğrafları grup sayfasında paylaştı.

 

 

FOTOĞRAF SUNUMU İLGİ GÖRDÜ

Kapaklı Fotoğraf Kulübü üyelerinden Gönül Bikeç, “Benim Yüzlerim” isimli sunumu ile beğeni topladı. Yerel ve Ulusal Yarışmalarda ödülleri olan Gönül Bikeç sunumun ardından Kapaklı Fotoğraf Kulübü üyelerinin sorularını da yanıtladı. Kapaklı Fotoğraf Kulübü yönetim ekibi, “Kurulalı henüz 3-4 ay gibi bir süre olmasına rağmen yoğun ilgi gördük. Üye sayımız ve katılım sürekli artıyor. Kapaklı’da eğitim ve sosyal faaliyetlere daha çok ihtiyaç var. En iyisini yapmak için sürekli çalışıyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10