Gazetecilerden Vali Salihoğlu'na ziyaret

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı ve Dernek Yönetim Kurulu, Tekirdağ Valiliği'ne yeni atanan Vali Enver Salihoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 23.03.2015 18:17:00 0
Gazetecilerden Vali Salihoğlu

VATANDAŞLARIMIZ TÜM SORUNLARINI İLETEBİLİR

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği’nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu “Tekirdağ'da daha önce 2 ay kaldım. Sorun olmadan çözüm olmaz. Tekirdağ'ımızın sorunlarını biliyorum ve çözmek için buradayız. Gazeteciler ve Tekirdağlı vatandaşlarımız bütün sorunlarını bana ulaşarak iletebilirler. Kapımız herkese açık” dedi.

HALKIMIZA HER ZAMAN GÜVENİYORUM

Her türlü eleştiriye açık olduğunu söyleyen Salihoğlu “Herkes aynı fikirde olmayabilir. Numaramı sitemize koyduk. Bana ‘yok küfür ederler felan koymayalım’ dediler. Fakat gerek görmedim. Halkımıza her zaman güvenen bir insanım. Ben de sonuç olarak bir insanım. Herkes hata yapabilir. Önemli olan doğru ve düzgün bir şekilde tenkitte bulunulursa sevinirim. İşimizin zor biliyorum. Ama kolay olan hiçbir iş yoktur. Benim eski görevim nedeniyle biz de işlerin hemen bitmesini isteriz” dedi.

SAYGIN BİR MESLEĞE SAHİPSİNİZ

Tekirdağ için her şeyin hayırlı olmasını istediğini söyleyen Salihoğlu “Gazetecilerin işinin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Kamu görevi yaptığınız için saygın bir mesleğe sahipsiniz. Saygılı bir şekilde iletişim kurduğumuz takdirde hiçbir şekilde sorun olmayacağına inanıyorum” dedi. Vali Salihoğlu, MHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Naci Akyazı’ya da milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10