Arat'a ilk ziyaret AK Parti'den geldi

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4.kez başkanlığa se?

Çerkezköy 24.03.2015 15:56:00 0
Arat

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki gün saat 16.30’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Cumartesi günü gerçekleştirilen S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4.kez başkanlığa seçilen Yılmaz Arat’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İşleriniz ve çalışmalarınız inşallah güzel bir şekilde devam eder” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da “Arkadaşlar yeniden bizi göreve layık gördüler. İnşallah biz de onlara faydalı olmaya, iş ve kazançlarını artırmaya devam ederiz. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Yük zaten omuzlarımızdaydı ama bu sefer biraz daha fazla omuzlarımızda hissetmeye başladık. Çünkü üyelerimizden aldığımız güven bizim onlar için daha çok çalışmamız gerektiğini gösterdiler. 21’inde de bize mükafatını verdiler diye düşünüyorum. Biz de durmak yok yola devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10