ÇTSO Anadolu Lisesi final grubunda şampiyonluk kovalayacak

2014-2015 eğitim öğretim yılı liseler arası Genç Erkekler Futsal (salon futbolu) Turnuvasında mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı rakiplerini teker teker mağlup ederek

25.03.2015 14:07:00 0
ÇTSO Anadolu Lisesi final grubunda şampiyonluk kovalayacak

36 takımın kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada Çerkezköy ve Saray’dan katılan liseler karşı karşıya geldi.

RAKİBİNİ FARKLI GEÇTİ

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda H Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı ilk karşılaşmasında Türk Tekstil Vakfı Anadolu Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı kalesinde üç gol görmesine rağmen dokuz gol kaydederek karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi.

GRUBUNU LİDER OLARAK TAMAMLADI

İlk karşılaşmasından farklı galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı ikinci maçında Saray Mustafa Elmas Anadolu Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı grubun son karşılaşmasında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Futsal Takımını da aynı skor ile mağlup ederek grubunu lider olarak tamamladı.

RAKİPLERİNİ TEKER TEKER MAĞLUP ETTİ

Grupta oynadığı üç karşılaşmayı da kazanan ve adını son 16’ya yazdıran Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı ikinci tur maçında Çorlu Sağlık Meslek Lisesi Futsal Takımı karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ÇTSO Anadolu Lisesi Futsal Takımı rakibini 8-3 mağlup etmesini bildi. Rakibini rahat geçen temsilcimiz bir diğer karşılaşmada ise  Çorlu Endüstri Meslek Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi.Rakibi karşısında müthiş bir futbol ortaya koyan ÇTSO Anadolu Lisesi Futsal Takımı karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi.

ADINI DÖRT TAKIM ARASINA YAZDIRDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı Çorlu’da oynadığı son maçında son iki yılın Tekirdağ Şampiyonu Çorlu Atatürk Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi.Turnuvanın iki iddialı ekibini karşı karşıya getiren karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında çok zorlanan temsilcimiz üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-4 galip ayrılarak oynadığı altı karşılaşmayı da kazanmasını bildi. Karşılaşmanın ardından rakip takımın taraftarları tarafından saldırılara uğrayan temsilcimiz sahadan 45 dakika sonra polis korteji eşliğinde ayrıldı. Bu sonuçların ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı 26-30 Mart tarihleri arasında Tekirdağ’da şampiyonluk mücadelesi verecek.

“HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Çerkezköy Ticaret ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Teknik Direktörü Vedat Çolak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Çolak “  6 aydır düzenli olarak her gün antrenmana çıkıyoruz. Okulumuzun ve ilçemizin başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.Çerkezköy ve Çorlu’da oynanan grup müsabakaları oldukça zorlu geçti. İki grupta da aldığımız haklı galibiyetlerin sonucunda son 4 takım arasına kaldık. Şimdi ise final grubu müsabakalarından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz. Zaferleri yönetmek mağlubiyetleri yönetmekten daha zordur. Bu sebeple ekip olarak bu bilinçle hareket edip zafer sarhoşu olmadan hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Elde edeceğimiz başarıya bağlı olarak bir sonraki adımda adımızı Türkiye genelinde duyurmaya çalışacağız. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, müdür yardımcıları ile tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10