Küçük Çoban Kapaklı'da sahnelendi

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi tarafından ilk olarak geçtiğimiz günlerde Kızılpınar Gençlik Merkezi'nde sahnelenen Çanakkale Savaşları konulu "Küçük Çoban" isimli tiyat

Kapaklı 26.03.2015 15:54:00 0
Küçük Çoban Kapaklı

 

TİYATRO SAHNELENDİ

Dün saat 12.00’de Kapaklı Belediyesi Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel, Okul müdürleri, Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Muhammet Uygun’un Çanakkale isimli şiiri okuması ile devam etti. Cansu Sinem Gürsu tarafından İstiklal Marşı’nın 10 kıtasının ezbere okunmasının ardından Selahattin Karadağ’ın yönettiği “Küçük Çoban” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

 

 

ÖĞLEDEN SONRA PROTOKOL ÜYELERİ İÇİN SAHNELENDİ

Kapaklı Çok Programlı Lisesi ve Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri ile bazı dernek üyelerinin rol aldığı oyunda küçük yaşta askere giderek şehit düşen küçük çobanın hikayesi anlatılırken, oyunu izleyen öğretmenler ve öğrenciler duygularına hakim olamadı. Vatan sevgisi veTürk milletinin özgürlük tutkusunun anlatıldığı oyun saat 16.00’da ise protokol üyeleri için sahnelendi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10