Hüseyin Pehlivan Güreşleri'nin birincisi İstanbul oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan anısına minder güreşleri

29.03.2015 18:13:00 0
Hüseyin Pehlivan Güreşleri

BU YIL İLKİ DÜZENLENDİ

Bu yıl ilki düzenlenen minder güreşleri İsmet İnönü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Güreşleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet poyraz, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Hüseyin Pehlivan’ın torunu Sinan Alkaya da izledi.

SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hüseyin Pehlivan’ın tarihteki başarılarına değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Geleceğe emin adımlarla yürümek istiyorsak geçmişe dönüp bakmak, kentimize değer katan şahsiyetlere vefalı olmak gerekir” dedi. Bu güreşlerin geleneksel hale getirileceğini belirten Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi her zaman sporun, sporcunun yanında olmaya devam edecek” dedi.

73 SPORCU KATILDI

Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli olmak üzere toplam 5 ilden 73 sporcunun serbest stil, 11 sıklette yarıştığı müsabakalar nefes kesti. Kıyasıya geçen yarışmalar sonunda takım halinde İstanbul 1. olurken, Edirne ikinci, Tekirdağ da üçüncü oldu. Dereceye giren takım ve sporculara kupaları, madalyaları ve ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10