Veliler dayanışma çayında bir araya geldi

Fevzipaşa İlkokulu veliler, Okul Aile Birliği'nin önceki gün 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlediği okul çayında bir araya geldi.

Çerkezköy 30.03.2015 13:36:00 0
Veliler dayanışma çayında bir araya geldi

HER YIL DÜZENLİYORUZ

Birlik ve beraberliği sağlamanın yanı sıra okul katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Hakan Asma, “Veliler arasında kaynaşma ve dayanışmayı artırmak adına bu tür etkinlikler gerçekleştiriliyor” dedi. Çocukların kimlerle arkadaşlık yaptıklarını bilmek ve onların aileleriyle tanışmak, bunları yaparken okula maddi katkıda bulunmak amacıyla her yıl bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Asma, okula katkı sağlayan velilere teşekkür etti.

EKSİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN KULLANACAK

Etkinlikte konuşan Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulun ihtiyaçlarını karşılamak adına bu tür etkinliklerin yararlı olduğunu belirtti. Katkıda bulunan velilere teşekkür eden Denizli, bu etkinlikten elde edilecek paranın sınıflardaki eksikliklerin giderilmesi için kullanılacağını belirtti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Veliler etkinlikte gönüllerince eğlendi. Lemar 1. Düğün Salonu’nda önceki gün 13.00-17.00 saatleri arası gerçekleştirilen çaya okul Müdürü Hakan Asma, Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli, öğretmenler, Okul Aile Birliği Yönetimi ve veliler katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10