Belediye meclisi çarşamba günü toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Nisan ayı Meclis toplantısı çarşamba günü saat 14.00'da Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılacak.

Çerkezköy 30.03.2015 13:41:00 0
Belediye meclisi çarşamba günü toplanıyor

FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLECEK

Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak olan toplantı açılış ve yoklamanın ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nın 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu sunması ile devam edecek. Faaliyet Raporu’nun okunmasının ardından Belediye’de dolu bulunan 8 adet kadroda derece değişikliği yapılmasının müzakeresi görüşülecek. Belediyede münhal bulunan 1 adet kadroda unvan değişikliği yapılması ile 5393 Sayılı Belediye kanununun 59. Maddesi gereği Belediye’de tam zamanlı sözleşmeli personel statüsünde 1 adet şehir plancısı, 1 adet harita mühendisi, 1 adet mimar, 1 adet inşaat teknikeri çalıştırılması ve ücretinin tespiti de meclis gündeminde görüşülecek.

SEÇİMLER YAPILACAK

Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde de Denetim Komisyonu, Tarife Komisyon Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Şehircilik Komisyonu üyelerinin seçimi ile encümen üyelerinin seçimi yapılacak. Seçimlerin ardından Sayıştay Başkanlığı’nın görüşü doğrultusunda gerekli değişikliklerin yapılarak ‘Tekirdağ İli Çerkezköy Belediyesi Sosyal Hizmet ve Yardım Esasları Yönetmeliği’nin tanziminin müzakeresi görüşülecek.

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde de Fen İşleri Müdürlüğü’nün 582 sayılı 2015 Ortak Proje hakkındaki yazısı görüşülecek. Ortak Proje hakkındaki yazının görüşülmesinin ardından Kapaklı ilçesi Karaağaç Mahallesi ve Çerkezköy İlçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye hissesinin satışı görüşülerek, karara bağlanacak. Toplantı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 11 İlçede 11 Okul Projesi kapsamında değerlendirilmek üzere Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 25.03.2015 tarih ve 78 sayılı Kızılpınar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Maliye Hazinesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin müşterek mülkiyetindeki 274 ada 4 ve 5 nolu parsellerde hisse takası yapılması hakkındaki yazısının görüşülmesi ile devam edecek.

KREDİ KULLANMA TALEBİ GÖRÜŞÜLECEK

Meclis toplantısında Çerkezköy Belediyesi’nin muhtelif cadde ve sokaklarda bitümlü sıcak karışım asfalt ile aşınma tabakası yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den 3 milyon TL kredi kullanılması ile ilgili talebi görüşülecek.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10