Tekirdağ'ın sorunları 8. Ticaret ve Sanayi Şurası'na taşınıyor

Tekirdağ Oda ve Borsa Başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde 8 Nisan tarihinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanların katılımıyla düzenlenecek VIII. Ticaret ve Sanayi Şurası'nda günde

Tekirdağ 31.03.2015 11:56:00 0
Tekirdağ

İŞTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİLER

Oda ve borsa başkanları Tekirdağ’ın sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek için bir araya geldi. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Galip Öge, Tekirdağ TSO Sayman Üye Taner Karaoğlu, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Koçaş, Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz, Hayrabolu TSO Başkanı Mehmet Başol, Hayrabolu Ticaret Borsası Başkanı Süreyya Çiftçioğlu, Çorlu TSO Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Çorlu Ticaret Borsası Sayman Üye Mehmet Ali Yavuz, Tekirdağ TSO Genel Sekreteri İrfan Ekici katıldı.

 İL SÖZCÜSÜ OLARAK SEÇİLDİ

Toplantıda,  8.Ticaret ve Sanayi Şurası’nda gündeme taşınacak Tekirdağ’ın temel sorununun belirlenmesinin değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda ayrıca, 8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda Tekirdağ Oda ve Borsalarını temsilen, Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi  Cengiz Günay il sözcüsü olarak seçildi. 

81 İLİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLECEK

8.Ticaret ve Sanayi Şurası’nda 81 ilin sorunlarının ifade edileceğini belirten Cengiz Günay “Şura’da her ilin sözcüsü kendilerine tanınan üçer dakikada belirledikleri sorunları ifade edecek. Tekirdağ Oda ve Borsa Başkanları olarak biz de Şura’da Tekirdağ adına gündeme getireceğimiz sorunları belirlemek için Oda ve Borsa başkanlarımızla bir araya geldik. Tekirdağ’ımız il ve ilçeleriyle hızla büyüyen bir şehir. Belirlenen başlıkları Şura’da dile getireceğiz. Öte yandan, Tekirdağ ile ilgili hazırladığımız sorun ve çözüm önerilerini içeren dosyayı da Başbakanımıza ve ilgili bakanlara teslim edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10