Doğanspor dörtledi 4-0

2. Amatör Küme D Grubu temsilcilerimiz Çerkezköy Doğanspor ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor Veliköy Sahası'nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna

31.03.2015 19:38:00 0
Doğanspor dörtledi 4-0

Çerkezköy Doğanspor Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’u dört golle geçerek zirve takibini sürdürdü.

VELİKÖY’DE OYNANDI

Veliköy Stadında oynana karşılaşma saat 13.00’da başlarken mücadeleye ev sahipliği yapan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Emre Özten, Adem İnci, Sercan Sönmez, Berk Yıldırır, İdris Kırım, Kenan Asilkan, Uğur Akbulut, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Seçkin Şahin ve Onur Sezer ilk on biri ile başlarken, rakip Samsunlular Yaşar Doğuspor takımı ise Emre Bilgin, Murat Dursun, Cemal Keskin, Yasin Karakoyun, Engin Akyol, Orhan Atmaca, Necati Kantaş, Kemal Kaş, Selman Yanmaz Ramazan Derin ve Aykut Eren ilk on biri ile başladı.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor etkili başlarken Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor  ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. İleride de Gökhan ile pozisyonlar yakalayan Çerkezköy Doğanspor istediği golü bir türlü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.

DOĞANSPOR ÖNE GEÇTİ

Rakibi karşısında ilk devre istediği golü bulamayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devre iyi bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Doğanspor atağında Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesi önünde yaşanan karambolün ardından Engin Akyol’un topu kendi ağlarına göndererek Çerkezköy Doğanspor takımını 1-0 öne geçirdi.

FARK İKİYE ÇIKTI 

Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor karşısında Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor  sık sık hata yaptı. 56’ıncı dakikada gelişen Doğanspor atğında Seçkin Şahin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. İkinci golün ardından Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’un yöneticisi Mahmut Yavuz pozisyona ve maçın sert yönetimine karşı itirazları sebebiyle maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi.

GÖKHAN BU HAFTAYI DA BOŞ GEÇMEDİ

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Doğanspor’da 77’inci dakikada sahneye golcü oyuncu Gökhan Balıkçı çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gökhan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 83. dakikasında Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’un savunma oyuncusu baygınlık geçirirken, sahayı arkadaşlarının yardımıyla terk eden oyuncu ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

ON PUANA YÜKSELDİ

Mücadelenin 89.dakikasın Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’lu Yasin Karakoyun’un sakatlanmasıyla birlikte değişiklik hakkı kalmayan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor  maçı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Seçkin Şahin ile bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılmasını bildi. Çerkezköy Doğanspor bu galibiyet ile puanını 10 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken, ligdeki dördüncü yenilgisini alan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor  ise üç puanda kaldı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10