Çerkezköyspor Muratlı Belediyespor'u eli boş gönderdi

Süper Amatör Lig'in 19.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ile Muratlı Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Lig hedefinden uzaklaşmasına rağmen son hafta

31.03.2015 19:42:00 0
Çerkezköyspor Muratlı Belediyespor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor saha ve taraftarı önüne Muratlı Belediyespor’u iki golle mağlup etti.

ÇERKEZKÖYSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de oynanan karşılaşmayı Gökay Çevik yönetirken yardımcılıklarını Hasan Işık ile Tugay Tünaydın yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor arzuladığı golü karşılaşmanın 15’inci dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti.

ÇERKEZKÖY ON KİŞİ KALDI

Karşılaşmada öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Muratlı Belediyespor ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre temsilcimizin üstünlüğü ile sonuçlandı. Zaman zaman sahada sertlikler meydana gelirken, Çerkezköyspor’da Engin 53’üncü dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

27 PUANA YÜKSELDİ

On kişi kalan rakibi karşısında gol arayan Muratlı Belediyespor bir türlü temsilcimiz savunmasını geçemedi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren temsilcimiz kendisini rahatlatan golü Ufuk ile buldu. 71’inci dakikada hızlı çıkan Çerkezköyspor’da defansın arkasına iyi sarkan Ufuk düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın son bölümlerine Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile girildi. Muratlı Belediyespor en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköyspor sahadan 2-0 üstünlükle galip ayrıldı.  Çerkezköyspor bu sonuçla puanını 27’ye çıkartırken, Muratlı Belediyespor ise 28 puanda kaldı. 

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10