Özdoğan'dan Arat'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ile birlikte saat 10.00'da, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifiâ??

Çerkezköy 31.03.2015 19:52:00 0
Özdoğan

“KENDİ YÖREMİZ İÇİN MİLLİYETÇİLİK YAPIYORUZ”

Ziyarette konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan “Hepimiz Çerkezköy’de yaşıyoruz. Kendi yöremiz için milliyetçilik yapıyoruz desek de çok da yalan olmaz. Çerkezköy küçük olmamakla birlikte Türkiye ekonomisine büyük katkı veren önemli bir ilçedir. Genişleyen bir Veliköy mahallemiz ve yakın ilçemiz Kapaklı da bizim bölge içindedir. Kapaklı ve Çerkezköy’e bir bütün olarak baktığımız zaman 230 bine yakın nüfusu bulunuyor” dedi.

“TÜRKİYE’YE BÜYÜK KATKIMIZ VAR”

Tekirdağ nüfusunun önemli bir kısmını Çerkezköy ve Kapaklı’nın oluşturduğunu kaydeden Özdoğan “Bizim bölgenin katma değer olarak Türkiye’ye büyük bir katkısı var. 20 milyar cirosu olan bir bölgeyiz. Türkiye’de kullanılan elektriğin yüzde 0.6’sını ve doğalgazın ise yüzde 1’ini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tüketiyor. Ekonomik olarak da bölgemizin Türkiye’de gücü yüksek. Çerkezköy’ü iyi yerlere getirmek için var gücümüzle hep birlikte çalışırız” diye konuştu.

ULAŞIMIZ SAĞLAYACAKLAR

ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce de “6 Nisan ÇOSB Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğimiz mehter ve bando takımı konserinde Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi, mehter ve bando takımının getirip götürülmesinde bizlere destekleri olacak. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da “Organize ve sanayinin gelmesi ile birlikte kurulan bir kooperatifiz. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikalara bağlı olarak çalışıyoruz. Ben Mehmet Özdoğan’ı yaptıkları düzenli çalışmalardan ötürü ve Çerkezköy’e örnek oldukları için tebrik ediyorum. Kendilerinin her zaman desteklerini aldık ve almaya da devam ediyoruz. OSB’nin her zaman yanındayız” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10