Şehit Savcının ismi Adalet Sarayı'nda yaşayacak

Geçtiğimiz gün iki teröristçe rehin alındıktan sonra yapılan operasyonda ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ismi İstanbul Adalet Sarayı

2.04.2015 13:04:00 0
Şehit Savcının ismi Adalet Sarayı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na, şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adının verileceği haberi Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehit Cumhuriyet Savcısının kılınan cenaze namazından sonra şehit Savcının ailesine taziyelerini ifade ettiği konuşmasında “…Minnet duygusunun bir ifadesi olarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına ve bütün milletimizin vefa borcu olarak İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nın adı bundan sonra Mehmet Selim Kiraz Adalet Sarayı olarak değiştirilecektir. Çünkü Mehmet Selim Kiraz, şehadetiyle, bütün o zorlu saatlerde sürdürdüğü vakur tavrıyla aslında adaletin vakarını, onurunu korumuştur, toplumumuzun onurunu korumuştur. Bundan sonra da adı bir adalet şehidi olarak, adalet uğruna canını feda eden şehit olarak hem kalbimizde hem de bütün adalet saraylarında bir simge isim olarak anılacaktır. Çağlayan Adliyesi'ne de bundan sonra Mehmet Selim Kiraz Adalet Sarayı adı verilecektir" dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10